WoWpark - Frequently Asked Questions

Zeker en vast! Het park stelt wetsuits ter beschikking (2 EUR per wetsuit) zodat iedereen kan genieten van een goede gevoelstemperatuur (ook eigen wetsuits zijn toegelaten). Ook wanneer het regent, biedt WoWpark heel aangename ervaring in het water. Enkel bij hevig onweer zullen we het park sluiten om geen onnodige risico's te nemen (check onze Facebookpagina voor afwijkende openingsuren).

WoWpark is toegankelijk voor jong én oud. Iedereen moet verplicht een reddingsvest dragen. Kinderen jongeren dan 8 jaar dienen begeleid te worden van minstens 1 volwassene en moeten bovendien passen in de reddingsvest. Er zijn altijd professionele toezichthouders aanwezig die toezien op een maximale veiligheid.

Elke sessie start telkens stipt het uur en duurt 50 minuten. Wij vragen iedereen om een kwartier op voorhand aanwezig te zijn om alles vlot te laten verlopen.

Dat kan zeker! Hoewel een uur best wel vermoeiend kan zijn, kunnen de echte liefhebbers ook meerdere sessies na elkaar boeken. De deelnemers krijgen dan 2 of meerdere armbandjes en dienen wel na de eerste 50 minuten uit het water te komen om terug te starten met de volgende groep.

Absoluut! Indien je een reservering maakt voor meerdere personen, ontvang je 1 ticket voor de volledige groep. Dit om een snellere registratie ter plaatse te kunnen garanderen.

Je kan het volledige aquapark privé afhuren aan 700 EUR per uur. Het maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 100 personen per sessie. Gelieve een mailtje te sturen naar wow@wowpark.eu voor meer info en aanvragen.

Vergeet zeker je zwemkledij niet mee te brengen naar het park. Je kan in zwemkledij toekomen of je kan het ook meenemen en je omkleden ter plaatse. Breng zeker ook een handdoek mee alsook je zonnecrème bij mooi weer. Een reddingsvest krijg je gratis ter plaatse. Je kan ook een eigen wetsuit meenemen, of je kan er een huren ter plaatse (niet verplicht). Indien je reeds een ticket online besteld hebt, vergeet dan zeker ook niet je toegangsbewijs mee te nemen (afgedrukte versie ofwel kan je ook je bevestiging per mail tonen op je gsm).

Foto's nemen en filmen met je gsm of camera kan te allen tijd, mits respect voor de andere deelnemers in het park. Het gebruik van een GoPro of waterdichte camera is toegelaten op het park na aanvraag ter plaatse. WoWpark kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verloren of beschadigde apparaten.

In België kan dit op het Provinciaal Domein van De Gavers in Geraardsbergen (Onkerzelestraat 280 9500 Geraardsbergen).

Neen! Het Provinciaal Domein van De Gavers is gratis toegankelijk voor het publiek. Ter plaatse zijn er nog tal van gratis en betalende activiteiten mogelijk. Voor meer info kan je terecht op hun website: https://oost-vlaanderen.be/ontspannen/recreatiedomeinen/de-gavers.html.

Provinciaal Domein De Gavers: Je kan gratis parkeren op de ruime parking (780 plaatsen) via ingang A in de Onkerzelestraat 280. De parking is open van 7 uur tot 23 uur.

Ja, er zijn twee kleedkamers aanwezig in het park. Gelieve rer rekening mee te houden dat er geen lockers aanwezig zijn.

Ja! Omwille van veiligheidsredenen, moet elke deelnemer verplicht een reddingsvest dragen om gebruik te kunnen maken van het aquapark (inbegrepen in de prijs).

Je moet zeker in staat zijn om zelfstandig te kunnen zwemmen. Verder hoef je geen topconditie te hebben om te kunnen deelnemen aan het opblaasbaar hindernisparcours.

Zwangere vrouwen mogen deelnemen aan de activiteiten op eigen verantwoordelijkheid. Aangezien het toch een hindernisparcours betreft met bepaalde risico's, raden wij de deelname van (hoog)zwangere vrouwen sterk af.

Het dragen van een bril kan, maar is op eigen risico. Probeer te vermijden dat je bril in het water valt of beschadigd wordt. Een alternatief is een duikbril op sterkte of lenzen.

Wij vragen om alle (verwijderbare) sieraden en juwelen op voorhand te verwijderen (ringen, halskettingen, armbanden, horloges, ...).

Via deze link kan je goedkoop tickets online reserveren ofwel ter plaatse aan de kassa.

Het wijzigen, annuleren of terugbetaling van een ticket is helaas niet mogelijk. Enkel indien het park wegens overmacht of onvoorziene omstandigheden gesloten is, wordt een voucher toegekend voor de gedane reservaties.

Ja! Vanaf 20 personen wordt het tarief gereduceerd naar 8,50 EUR per uur en per persoon.

Ja zeker! Voor alle deelnemende scholen vragen we 6 EUR per uur en per persoon.

Zeker en vast! WoWpark is dé ideale locatie voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagsfeestjes, communies, teambuildings, familiefeestjes of gewoon een uitje onder de vrienden.

By using this website, you agree that we use cookies.   Close